Nieuwe LinkedIn Features

4 nieuwste LinkedIn features!

oktober 2, 2020 admin 0 Comment

LinkedIn is een van de meest krachtige tools in je professionele carrière. Het is een digitale representatie van wie je bent en wat jij potentieel zou kunnen toevoegen aan een bedrijf. Des te meer reden om je LinkedIn profiel eens grondig aan te pakken met de nieuwste features. 
 

Klaar voor een nieuw avontuur? Laat het mensen weten! 

Ben jij in between jobs, zoals ze dat zo mooi zeggen. Met de nieuwst optie van LinkedIn kun jij je profiel foto nu omtoveren met een OpenToWork foto frame. Via deze manier laat jij mensen weten dat je open staat voor een nieuwe uitdaging vanaf het moment dat mensen met je connecten! 

Moeilijk uitspreekbare naam? Spreek zelf je naam in!

Sinds kort is het mogelijk om je naam in te spreken en toe te voegen aan je profiel. Op deze manier krijg je nooit meer de onvermijdelijke vraag, ‘’Spreek ik dat zo goed uit?’’. En als pluspunt is het een actieve interactie met je netwerk voordat je ze überhaupt ontmoet hebt, win-win! 

Laat je van je beste kant zien

Met de nieuwste optie van LinkedIn kun jij je van je beste kant laten zien. In het nieuwe kopje uitgelicht kun je de meest nieuwe en relevantste afbeeldingen, pdf’s en/of artikelen laten zien die een verrijking zijn voor je profiel. 

Vertel jouw verhaal in meer woorden

Het nieuwe maximum aantal woorden voor je headline is uitgebreid van 120 naar 240 characters en je info beschikt nu over 2600 characters in plaats van 2000. Dit geeft je meer ruimte om relevante informatie over jezelf te vertellen. Maar houd in gedachten, je hoeft niet alle characters te gebruiken, vertel alleen dingen die ook daadwerkelijk iets toevoegen aan je profiel. 
 

Wil jij ook meer met Linkedin doen maar je weet niet hoe? Laat de experts van We-Linked je helpen. https://we-linked.com/en/contact/