We-Linked

Email Marketing

Wil jij potentiële klanten direct bereiken? Dan helpen wij jou met je Email Marketing campagnes!

Email Marketing

Bereik je potentiële klanten direct!

email marketing

Wat is E-mail Marketing?

Email Marketing is een vorm van Online Marketing, waarin directe, gepersonaliseerde e-mails worden verzonden naar een e-maillijst, om zo een potentiële klant om te kunnen zetten in een (vaste) klant. Het wordt ook wel gezien als een vorm van Direct Marketing, omdat een potentiële klant direct benaderd wordt, in plaats van een indirect vorm van benadering, zoals bijvoorbeeld Content Marketing.

Waarom E-mail Marketing?

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst:

  • 82% van de bedrijven die email marketing toepassen, klanten ook zien terugkeren.
  • 56% meer sales behalen.
  • 38% van de websitebezoekers nóg een keer terugkomen na een verzonden email campagne.

Vormen van e-mail marketing

Bij Email Marketing worden verschillende vormen van content gebruikt, om ervoor te zorgen dat hun product of dienst direct aangeboden wordt bij een potentiële klant. Zo kun je in een met email marketing onder andere een brochure versturen, maar kun je ook met het laatste nieuws komen over je branche, product of dienst, kun je aanbiedingen doen, een aankoopbevestiging (ook dit is een vorm van email marketing), een klanttevredenheidsonderzoek doen, of een nieuwsbrief versturen.

Content in de vorm van emails kan op verschillende manieren verzonden worden. Zo kun je welkomstmails sturen naar nieuwe klanten, kun je nieuwsbrieven versturen, sponsorship emails, emails met een betaalverzoek of na een bestelling vragen om een review.

email marketing
email marketing

e-mail marketing

E-mail Marketing is een bewezen model

Email marketing kent veel mooie voordelen om uw product of dienst te kunnen marketen:

  1. Email Marketing is vrij goedkoop. Je betaalt niet per email, per productie of verzending.
  2. Een email komt direct aan.
  3. Je boodschap komt vrijwel direct over, in plaats van dat het tijd nodig heeft om over te brengen.
  4. Resultaten van Email Marketing zijn vrijwel direct en makkelijk te achterhalen.
  5. Het is een bewezen vorm van succesvolle, directe, Online Marketing. Bedrijven en organisaties gebruiken het al jaren.

Om ervoor te zorgen dat je Email Marketing inzet voor je bedrijf, is het belangrijk dat je weet wie je probeert te bereiken. Dit noemen we ook wel de ‘doelgroep benadering’ in Online Marketing. De mensen die jij probeert te bereiken met je email campagnes, moeten ook daadwerkelijk omgezet kunnen worden in potentiële klanten. Wanneer dit niet het geval is, zal je zien dat je email marketing campagnes niet de beoogde resultaten zullen bereiken. Sterker nog: je e-mails zullen in de beruchte spam terecht komen!

Bij We-Linked weten wij precies wat werkt, en wat niet werkt op het gebied van Email Marketing. Wij weten hoe wij jouw ideale doelgroep kunnen achterhalen, hoe wij ze kunnen benaderen en ook daadwerkelijk om te zetten in potentiële klanten. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan meer potentiële klanten, door middel van Email Marketing? Neem vandaag nog contact op met één van onze ervaren en gespecialiseerde Email Marketeers!

E-mail Marketing

Wat doet We-Linked nog meer?

email marketing

Marketing Strategy

Het is heel belangrijk dat jij weet hoe jij je bedrijf moet positioneren in de markt, en vervolgens je ideale doelgroep het beste kunt bereiken. Wij helpen jou om jezelf op de juiste manier te positioneren in de markt.

email marketing

Content Marketing

Je hebt het vaker gehoord: Content is King! Bij We-Linked hebben wij ervaren en gespecialiseerde Content Marketeers die u helpen om mooie en aantrekkelijke content te maken!

email marketing

Online PR

Wil jij online meer naamsbekenheid? Wil jij jouw merk naar de volgende stap brengen? Wij helpen jouw met het creëren en uitvoeren van Online PR acties!