We-Linked

LinkedIn Leadgeneratie

wil jij meer leads in je salespipeline? Wij bezorgen jou meer leads via Linkedin leadgeneratie!

LinkedIn Leadgeneratie

Direct meer leads via LinkedIn!

Linkedin Leadgeneratie
Wat is Linkedin Leadgeneratie?

Om ervoor te zorgen dat je een stromende sales funnel hebt, moet je ervoor zorgen dat je continue een instroom hebt van potentiële klanten. Hier mee zorg je ervoor dat je onderneming op korte, en lange termijn, gezond blijft en er een doorstroom is van potentiële, betalende klanten. 

Leadgeneratie betekent simpelweg: alle activiteiten die ervoor zorgen dat er nieuwe, potentiële klanten gegenereerd kunnen worden. Dit kunnen telefoontjes zijn (cold-calling), e-mails versturen, netwerkborrels zijn, en alle andere manieren van het benaderen van potentiële klanten die geschikt zijn om te betalen voor jouw product of dienst.

Waarom Linkedin Leadgeneratie?

Per onderneming verschilt het hoe er leads binnen gehaald worden. De één haalt leads binnen via Online Marketing, terwijl de andere onderneming leads binnenhaalt via het directe benaderen van leads, via online platformen als LinkedIn. 

Om ervoor te zorgen dat jouw onderneming blijft bestaan, heb jij klanten/afnemers nodig. Voor veel ondernemingen is het een lastige taak om in contact te komen met nieuwe prospects. Dit kan te maken hebben met ervaring, kennis of niet de juiste middelen tot je beschikking hebben. 

Zonder een actieve leadgeneratie tool, is het daarom ook lastig om in contact te komen met nieuwe klanten. Om ervoor te zorgen dat jij een gezonde doorstroom hebt in je salespipeline en continue potentiële klanten kunt bereiken, heb je een tool nodig om potentiële klanten te benaderen. Hier is LinkedIn super handig voor!

LinkedIn Leadgeneratie

Hoe bezorgen wij u meer leads via Linkedin?

LinkedIn is een krachtige tool om in contact te komen met beslissingsmakers van een onderneming die potentieel een klant van jou kunnen worden, omdat je direct een beleidsbepaler een connectieverzoek kunt sturen, met daarbij een bericht, direct gericht aan een specifieke persoon of functie. Zo zorgen wij ervoor dat jij in gesprek komt met iemand die direct een afspraak met jou kan inplannen.

Wij benaderen de leads voor jou, wij sturen ze een connectieverzoek, wij sturen ze een bericht en wij regelen een afspraak. Het enige wat jij hoeft te doen is in je agenda te kijken en een afspraak in te plannen. Wij doen al het harde werk, jouw salespipeline groeit!

Hoe we helpen

Tijdens de kick-off meeting en aan het begin van elke nieuwe maand we een nieuwe doelgroep lijst aan voor uw team van Linkers.

Leadgeneratie voor u!

Onze unieke benadering via LinkedIn zorgt ervoor dat u warme leads in uw salespipeline krijgt! De cijfers spreken voor zich.

LinkedIn Leadgeneratie

Wat doet We-Linked nog meer?

linkedin leadgeneratie

SEO

Wilt u hogerop komen in Google? Wij kennen het geheim van Google en zorgen ervoor dat jij hogerop komt in Google!

linkedin leadgeneratie

SEA

Wilt u advertenties aanschaffen via Google? Wij helpen jou het maximale uit je online betaalcampagnes te halen!

linkedin leadgeneratie

Online PR

Wil jij online meer naamsbekenheid? Wil jij jouw merk naar de volgende stap brengen? Wij helpen jouw met het creëren en uitvoeren van Online PR acties!

linkedin leadgeneratie

Content marketing

Je hebt het vaker gehoord: Content is King! Bij We-Linked hebben wij ervaren en gespecialiseerde Content Marketeers die u helpen om mooie en aantrekkelijke content te maken!

linkedin leadgeneratie

marketing strategy

Het is heel belangrijk dat jij weet hoe jij je bedrijf moet positioneren in de markt, en vervolgens je ideale doelgroep het beste kunt bereiken. Wij helpen jou om jezelf op de juiste manier te positioneren in de markt.

linkedin leadgeneratie

Web Design

Een goede website is tegenwoordig van vitaal belang. Zie het als een medewerker die continue aan het werk voor jou is en 24/7 bereikbaar is. Bij We-Linked helpen wij u aan mooie en resultaatgerichte websites en webshops!