We-Linked

Google Advertenties

Wilt u potentiële klanten direct naar uw website leiden? Met SEA helpen wij u direct aan potentiële klanten!

Search Engine Advertisement

Haal meer uit jouw online advertentie campagnes!

sea

Wat is SEA?

Zoekmachineadvertentie optimalisatie kent in de Online Marketing wereld twee termen: Search Engine Marketing (SEM) en Search Engine Advertisement (SEA). Bij We-Linked houden we het graag simpel en noemen we het Search Engine Advertisement. SEA is een advertentiemodel, dat kan worden gebruikt om verkeer naar uw website te leiden, door een vergoeding te betalen voor iedere click die iemand doet op jouw advertentie, wat weer doorverwijst naar jouw website. 

Deze advertenties kunnen gecreëerd worden in de vorm van testadvertenties, beeld advertenties, video advertenties en alle overige vormen van online advertenties. Denk hierbij aan platformen als Google Ads, Bing Ads en AdRoll. Kort gezegd betekent het: Jezelf omhoog ‘betalen’.

Bij SEA is het belangrijk dat u weet dat er kosten komen kijken per click. Dit wordt ook wel Pay-Per-Click genoemd, kortgezegd ook wel PPC genoemd. Om ervoor te zorgen dat u zo kosten efficiënt mogelijk te werk gaat, is het belangrijk dat u weet hoe u SEA kunt inzetten. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat u weet op welke zoekterm(en) u een advertentie koopt, anders maakt u onnodige kosten.

Waarom SEA?

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf als merk of brand online bewustzijn (oftewel: awareness) opbouwt, is het verstandig om betaalde zoekmachine campagnes te overwegen. Zo haal jij, tegen betaling per click, vrijwel direct potentiële klanten naar je website, omdat je direct bovenaan komt in online zoekmachines. 

Bij We-Linked zien we vooral dat de juiste zoektermen vinden vaak een uitdaging is. Veel bedrijven en organisaties doen niet genoeg onderzoek, vóórdat ze marketen op een zoekterm. Gelukkig zijn wij bij We-Linked gespecialiseerde en ervaren SEA-specialisten, waardoor wij voor u een zoektermonderzoek kunnen doen, voordat u begint met kosten te maken in zoekmachine advertenties. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om direct resultaat te boeken? Neem contact op met een van onze ervaren SEA-specialisten!

SEA

Wat doet We-Linked Nog meer?

sea

SEO

Wilt u hogerop komen in Google? Wij kennen het geheim van Google en zorgen ervoor dat jij hogerop komt in Google!

sea

Online PR

Wil jij online meer naamsbekenheid? Wil jij jouw merk naar de volgende stap brengen? Wij helpen jouw met het creëren en uitvoeren van Online PR acties!

sea

Content Marketing

Je hebt het vaker gehoord: Content is King! Bij We-Linked hebben wij ervaren en gespecialiseerde Content Marketeers die u helpen om mooie en aantrekkelijke content te maken!