We-Linked

SEO

Wil jij hogerop komen in Google? Lees hoe wij jou helpen om hogerop te komen in Google!

Wij helpen jou om hogerop te komen in Google met onze unieke SEO strategie!

zoekmachineoptimalisatie

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie, in het Engels ook wel Search Engine Optimization, wordt vaak afgekort tot SEO. SEO betekent simpelweg: Het uitvoeren van optimalisaties om de stroom van organische, natuurlijke verkeer naar je website te vergroten, door deze hoger te laten scoren op resultatenpagina’s van zoekmachines als Google en Bing.

Binnen SEO zijn er twee vormen van zoekmachineoptimalisatie:

  • On-Page SEO, oftewel de optimalisatie op je website zelf.
  • Off-Page SEO, oftewel de optimalisatie wat gebeurt buiten je website, wat wel refereert naar je website.

Met SEO zorg je ervoor dat iedere webpagina geoptimaliseerd is voor één of enkele zoekwoorden, zodat wanneer mensen jouw gekozen zoekwoord in een zoekmachine intypen, jij hier jouw webpagina relevant voor maakt.

Waarom SEO?

Wanneer jij je website zo goed mogelijk optimaliseert voor zoekmachines, zorg je ervoor dat je website zo goed mogelijk presteert. Hiermee bedoelen we dat je website:

  • Zo beveiligd mogelijk is.
  • Zo snel mogelijk is.
  • Voldoet aan veel nationale en internationale wetgevingen omtrent websitebeheer.
  • Zo goed mogelijk vindbaar bent.

En vooral het laatste punt is belangrijk. Jouw website moet ervoor zorgen dat jij 24/7 bereikbaar bent, dat jouw doelgroep en (potentiële) klanten je altijd kunnen vinden en benaderen. Jouw website is je belangrijkste online bedrijfsmiddel, want het genereert verkeer naar je website toe wat er voor zorgt dat je bezoekers ook daadwerkelijk omgezet kunnen worden in klanten.

Wanneer je website niet goed vindbaar is, zorgt het ervoor dat je potentiële klanten jou niet kunnen vinden en stappen ze over naar de concurrenten die wél goed vindbaar zijn en een goede online presentie hebben. Simpelweg gezegd: SEO is cruciaal voor uw online marketing.

zoekmachineoptimalisatie
zoekmachineoptimalisatie

We-Linked zijn unieke strategie

Hoe kom ik hogerop in Google?

Dit wordt vaak gezien als de ‘one million dollar question’. Hoe kom je daadwerkelijk hogerop in Google? Tegenwoordig is er een hele waslijst aan vereisten waar je aan moet denken, wil je ervoor zorgen dat je opvalt bij Google. Zoekmachineoptimalisatie is écht een vak apart en is het belangrijk dat je weet wat je doet, anders kost het u alleen maar werk en levert het u niks op!

Wat is het geheim van Google?

Bij We-Linked kennen wij het geheim van zoekmachineoptimalisatie: Wij weten hoe het algoritme werkt, welke componenten van belang zijn en hoe jij hogerop komt in Google. Dit is een combinatie van verschillende aspecten als content marketing, domein autoriteit en de technische kant van uw website. Doordat wij bij We-Linked een team hebben van verschillende specialisten, weten wij wat werkt om hogerop te komen in zoekmachines als Google.

Ben jij benieuwd hoe wij jou meer verkeer naar uw website kunnen bezorgen, hoe jij hogerop komt in Google en zo dus meer klanten krijgt? Neem contant op met ons! Wij houden graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou om te kijken hoe wij jou online kunnen helpen te scoren!

We-Linked diensten

Wat doet We-Linked nog meer?

zoekmachineoptimalisatie

SEA

Wilt u advertenties aanschaffen via Google? Wij helpen jou het maximale uit je online betaalcampagnes te halen!

zoekmachineoptimalisatie

Online PR

Wil jij online meer naamsbekenheid? Wil jij jouw merk naar de volgende stap brengen? Wij helpen jou met het creëren en uitvoeren van Online PR acties!

zoekmachineoptimalisatie

Content Marketing

Je hebt het vaker gehoord: Content is King! Bij We-Linked hebben wij ervaren en gespecialiseerde Content Marketeers die jou helpt om mooie en aantrekkelijke content te maken!